Winter Sports

Reply
LinkBack Thread Tools Display Modes
Locuri de dat cu placa
Nos
Status: Offline
Status: Administrator

Nos's Avatar
Reply With Quote

Default Locuri de dat cu placa
Old 15-12-2008, 01:26 AM   #1 (permalink)

Iti strangi tot echipamentul.
Mananci ceva pe fuga in timp ce te incalti cu butii.
Te urci in masina, tren, maxi taxi sau poate chiar o iei la picior pt ca iti face bine aerul curat de dimineata.
Ajungi la partie si acolo incepe distractia...

Zi'ne pe unde te dai cu placa... si din ce motiv.

Eu am facut o pasiune pt statiunea Azuga pt ca acolo am pus prima oara placa in picioare ... in urma cu niste ani buni.
Partia Sorica e de multe ori destul de prost ingrijita si are unele portiuni cu gheata si pietre dar e buna pt un weekend.
Partia Cazacu parca e mai buna, mai putin folosita de frecatorii de zapada... poate si pt ca de la telegondola tre sa mai mergi cam 100m... dar daca te straduiesti putin parcurgi acea distanta fara sa o iei la picior.

Mai merg prin Poiana pt ca'mi place "increngatura de partii". Iti poti face nenumarate trasee pana jos si pe drum gasesti cam orice... de la portiuni mai putin abrupte pana la hopuri si locuri unde poti sa'ti iei zborul.

Pe la sfarsitul lunii o sa petrec o sapt si pe la vecinii bulgari in statiunea Bansko. Vedem ce iese...
Asta e harta partiilor de acolo:

As vrea sa mai ajung pe la Paltinis pt ca am auzit cateva vorbe relativ bune despre statiune si pe langa asta... imi place foarte mult zona.

Last edited by Nos; 15-12-2008 at 01:38 AM..

Status: Guest Of Honor

Spiridush's Avatar
Reply With Quote

Old 15-12-2008, 09:48 AM   #2 (permalink)

Eu prefer Paltinisul din doua motive:
1) Practic locuiesc acolo
2) E simplu, o partie + un telescaun, fara fitze, fara tarabe, fara cocalari, fara manele, fara prosti...ok aproape fara prosti...

Nos
Status: Administrator

Nos's Avatar
Reply With Quote

Old 19-01-2009, 12:18 PM   #3 (permalink)

Duminica am dat o fuga pana la munte pentru ca in ultimile zile s'au mai pus cativa cm de zapada. Dupa o coborare in Poiana Bv am injurat serios pentru ca am mers mai mult pe pietre decat pe zapada, am plecat in viteza spre Predeal. Acolo spre surprinderea mea, partiile se prezentau intr'o stare destul de buna. Desi erau cateva portiuni cu gheata, se putea schia in voie si cu placere.
Fiind placar de meserie am preferat sa merg pe marginile partiei sau chiar pe langa ea... in cautarea mult apreciatului si cautatului POWDER.
Cea mai buna bucata de partie din Predeal ramane traseul care trece exact pe sub teleschi.
Pana la urma a fost o zi reusita noroc cu partiile din Predeal desi am auzit de la un prieten ca si in Azuga s'a schiat relativ ok.

Status: Junior Member

punk3r's Avatar
Reply With Quote

Old 10-02-2009, 09:04 AM   #4 (permalink)

Eu v-as recomanda cu caldura SInaia. Partia neamenjata intre cota 2000 si 1400 (carp) este din punctul meu de vederea cea mai grozava din Romanica. Anul asta au pus in functiune si scaunul deci nu mai e problema cozii, asadar Singura problema pe care o intalnesc frecvent e vremea proasta/ ceata. De asemenea va sfatuiesc, cand coborati prima data pe carp fie coborati cu cineva care stie, fie intr-un grup, mai ales pe ceata. Se intampla multe neplaceri din cauza reliefului inselator.

Reply

Tags
partii, placa, snowboard

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules